KAYSERİ / SARIZ - Sarız Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu

Meslek Tanıtım Günlerimiz Devam Ediyor

İngilizce Öğretmenimiz Gamze KELEŞ yönetiminde başlatılan etkinligimiz Polislik, Komiserlik mesleği ile devam etmektedir. Etkinlikte emeği geçen Sarız Emniyet İlçe Amirliği Personellerine teşekkür ederiz

Şbt

Okullarımızda Sağlıklı Beslenme Eğitimleri kapsamında okulumuzda ilçe İSGB Uzmanı Recep TAŞTAN, Diyetisyen Nazlı Gaye DEMİREL KAYA ve Diyetisyen Tuğçe DEMİRBAŞ tarafından konferans salonunda sağlıklı beslenme,obezite,diyabet,çölyak, gıda israfı konularında  bilgilendirme eğitimleri yapılmıştır.

Şbt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum kapsamında okulumuz çok amaçlı salonunda öğrencilerimize ve öğretmenlerimize yönelik Toplum Sağlığı Hekimi Dr.Zeynep DALĞIN tarafından seminer verilmiştir

Katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz

Şbt

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum kapsamında Fen Bilimleri Öğretmenimiz Fatma Yağmur KATAR tarafından pano hazırlanmıştır

BURSLULUK

OKULUMDA SAĞLIKLI BESLENİYORUM

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı kapsamında öğrenci, veli ve öğretmenlerimizde; sağlıklı beslenme kültürü oluşmasını sağlamak, öğrencilerimizi ve velilerimizi gıda okuryazarlığı konusunda bilinçlendirmek, okullarda öğrencilerimizi geleneksel tatlarla buluşturmak, gıda israfına yönelik bilinçlendirme sağlamak, yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak ve fiziksel aktiviteye teşvik etmek amaçlanmaktadır.

Müdürlüğümüze bağlı resmi ve özel eğitim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren yemekhane, kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi gıda işletmelerinde öğrencilerimize servis edilen yiyeceklerin, öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerine ve öğrenme süreçlerinde etkisi olması sebebiyle okul ve kurumlarda, gıda güvenliği ile yeterli ve dengeli beslenme konularında farkındalık geliştirme hedeflenmiştir.

İlgi yazıda "Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı" kapsamında gerekli bilgilendirme dokümanları ile program detayları, görsel içerikler ve okullarımızda yürütülecek çalışmalar hakkında detaylı bilgiler https://sagliklibesleniyorum.meb.gov.tr  adresinde paylaşıldığı ifade edilmektedir.

Ock

En büyük engel sevgisizliktir. Sevgiyle engelleri ortadan kaldıralım

Ock

Karne Sevincine ortak olan tüm eğitim paydaşlarımıza ve kıymetli öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz

Ock

ERKEN TANI HAYAT KURTARIR.

Ara

Sarız Kaymakamımız Sayın Salih AYDIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Selahattin KOLUKISA, Kurum Müdürümüz Sayın Ahmet ALKIŞ,Kurum İdarecileri ve Öğretmenlerimizin katılımıyla 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Güncel Sorunlar ve Çözümleri üzerine Çay Saati Etkinliği düzenlenmiştir. Emeği geçen kıymetli aşçılarımıza ve eğitim paydaşlarımıza teşekkür ederiz.